Direct antwoord op je vraag via WhatsApp 06-24756216

Nieuwspagina

juli 2017

Grubbenvorst was weer een groot succes. En je kunt nu al boeken voor 2018. boeken

Juli 2017

Wat een ervaring. 10 dagen naar Marokko.Een hele gezellige vakantie met een hele leuke groep.

Juni 2017

De 6-daagse trip naar Disneyland en bezoek aan Parijs was weer een hele beleving.

Mei 2017

Florida,Orlando

Wat een fantastische reis. Alligators voeren,Met een airboat over de Everglades. Disneyworld en Kennedy space center.Bezoek aan Hooters. We hebben genoten van het prachtige weer in onze mooie villa met zwembad. Volgend jaar gaan we weer naar Orlando.

Mei 2017

De groep in Portugal heeft het ook goed naar hun zin.

Mei 2017

De vakantie naar Oostenrijk was fantastisch. Hele leuke dingen gedaan zoals het bezoeken van de oudste zoutmijn ter wereld. Ook een dag naar salzburg geweest en gevaren over het meer bij Hallstatt. Volgend jaar gaan we zeker weer naar Oostenrijk.

27-03-2017

De Disneyweekenden blijven populair. Hier een paar foto s.

12-03-2017

Een hele week op stap met een groep oudere mensen met een beperking. We zaten in Volendam. Een mooie gezellige week gehad met deze dames. En in het midden van de week kwam onze reiziger Fred ook nog even buurten.

 

18-02-2017

De kennismakingsavond was een groot succes. Meer dan 60 mensen zijn er gekomen op de avond. Hieronder een paar foto s.

 

13-02-2017                                                                                                                                                                                                                                                

Tijdens vakanties krijgen onze reizigers altijd een klein presentje van ons. Zo hebben we een tijd gehad dat iedere reiziger een mok kreeg.Ook hebben we leuke tassen,shirts en bodywarmers gehad en zelfs af en toe een beertje. Het is elke keer weer een verrassing wat jullie nu weer krijgen tijdens de vakanties.

10-02-2017

Zaterdag 18 februari  hebben we de kennismakingsavond voor de reizigers van 2017. dat gaat weer een gezellige boel worden. De foto s komen snel op de website te staan.

3-2-2017

Estephania is begonnen als vrijwilligers-coordinator. Voorlopig is ze elke vrijdag op kantoor. Wat doet een vrijwilligers coordinator?  Zij zorgt ervoor dat de vrijwilligers informatie krijgen over de vakantie. Ze zorgt ervoor dat de vrijwilligers de juiste cursussen krijgen. En ze maakt afspraken met mensen om te kijken of ze wel geschikt zijn om de vakanties te begeleiden. Kortom. Ze heeft het hartstikke druk.

01-12-2016

Vandaag hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe kantoor. We zitten vanaf vandaag op: Reijerwaardseweg 8 A 2991 XD in Barendrecht. Met ongeveer 200 vaste reizigers kunnen we jullie nog beter van dienst zijn in ons nieuwe kantoor. En ben je in de buurt? Kom maar langs. De koffie staat klaar.

10-12-2016

Onze eerste kerstreis was een groot succes. Lekker slenteren over de kerstmarkten in Duitsland. Deze vakanties gaan we zeker uitbreiden.

2-12-2016

Ons tweede sinterklaasweekend. Vorig jaar hadden we een sinterklaas die rollend over de vloer zijn kunsten aan het vertonen was. Dit jaar hadden we sinterklaas en de kerstman die gelijk binnen kwamen. Nou, dat was natuurlijk wel lachen. De kerstman was natuurlijk niet welkom volgens sinterklaas.

1-9-2016

Onze Disneyweekenden zijn al jarenlang favoriet bij de reizigers. Het zijn super gezellige dagen met elkaar. We zingen de gekste liedjes in de bus en maken er een groot feest van. Hieronder een paar foto s van zulke weekenden. Ga jij ook een keer mee?

1-08-2016

Ons eerste dagje uit was een groot succes. We hadden vele aanmeldingen en gaan dit zeker weer elk jaar organiseren. Dit jaar ging de reis naar de Efteling.

 

1-8-2016

Wanneer we op vakantie geen zwembad in de buurt hebben verzinnen we toch gewoon een oplossing. Grubbenvorst vakantie augustus 2016. Deze vakantie is altijd weer een groot avontuur. s Avonds zingen en dansen met elkaar. Hieronder enkele foto s van afgelopen jaren in Grubbenvorst.

7-11-2016

Duitsland is ook al vele jaren een favoriete bestemming voor een hoop van onze reizigers. We gaan dan ook graag naar dit mooie land. Hambachtal,Cochem Bad-Bentheim en een mooi hotel in de Harz zijn dan ook de plekken waar we graag komen.

1-10-2016

Moviepark in Duitsland. Lekker griezelen tijdens Halloween weekend.

Zonvakanties.

    

Turkije 2012

Tentvakantie in Frankrijk. Heerlijk in de mooie omgeving van een prachtige beek. Een hele leuke vakantie. Deze vakantie hebben we 1 jaar gedaan. Daarna was er niet veel animo meer voor. Misschien in de toekomst gaan we het nog een keer proberen.

2-11-2016

Een paar jaar geleden gingen we slapen in kleine caravans tijdens de Moviepark weekenden. Dit hebben we besloten om niet meer te doen omdat deze caravans niet zo heel erg groot waren.Wanneer we nu naar Moviepark gaan slapen we in een hotel of bungalow. We slapen nog wel in caravans in de Disneyweken. Dit zijn andere caravans en wat luxer.

3-3-2016

Eten en drinken doen we altijd goed op vakantie.

     

1-1-2016

Onderweg reizen heeft heel veel fans.

2016

Onderweg Reizen is sponsor voor twee jaar geworden van het voetbalteam F3 van Spartaan 20 uit Rotterdam zuid. Doe je best jongens.

 

2-5-2014

Stukje in de krant

2012

Stuk in de krant