Stay strong!

Onze reizigers in corona-tijd

31-03-2020

Hoi ik doe diamond paiting leuk dat doe best veel op dit moment het geef je rust op dit moment je kan klein tot heel groot maken
Gr Maya

diamond painting

 

31-03-2020

Ik ben dit aan het maaken

De heelen week en dag en ook avond
Dat is mijn hobby’s gr Petra
Mijn hobby’s zijn diamond painting, legpuzzels maken van 1000 stukjes en een heerlijk stuk wandelen. Ik heb een parkiet als huisdier, hij heet Charlie. En een huiskat van de woongroep, zijn naam is Luuk. Hij komt vaak mijn kamer opzoeken om mij gezelschap te houden. Van Jorinda.
huiskat
Mijn hobby. Groeten Jennifer
01-04-2020
Ik heb 2 grasparkietjes en nu ik tijdelijk in het bos woon, vinden ze het heerlijk voor het raam in de zon. Ikzelf ook, op dit moment lig ik heerlijk op een gekregen luchtbed naar de vogels te luisteren, nog wel een beetje koud maar te doen. Verder ga ik vaak wandelen nu of op de fiets naar het bos en de zandverstuiving, waar je ook heerlijk kunt liggen of zitten, picknicken of wat dan ook….Wendy
wendy
hoi mijn naam is Karin Haspers ga in november op vakantie met Onderweg Reizen voor de eerste keer Mijn Hobby s zijn diamond painting en kleuren
Ben al best ver met painten 😍😍😍😍mijn hobby sinds mn ma heeft gegeven, mijn hobby Samantha

Mijn hobby’s zijn voetbal en biertje drinken in de kroeg Dirk
Mijn hobby  Jana
Hoi ik ben Dennis
Mij hobby’s zijn
Koken,
Fietsenmaken, met mij blindegeleidehond en wielrennen met mij racetandem.
Hoi ik ben silja.
Ik woon zelf standing.
2 keer in de week begeleiding.
Ik speel af en toe djembé (Afrikaanse trommel)
En ik doe vrijwilligerswerk als maatje.
En ik zit op tennis, en streetdance,
En ik heb een latrelatie,
En ik heb 1 hondje tommie,en 1poes flora.
En 3 guppen.
En een groote tuin met vijver.
En ik ben vrijwilliger van europakinderhulp
Ik pas op kinderen met een rugzakje ze kunnen dan gratis vakantie houden bij vakantieouders. Dit is erg leuk om te doen ze blijven dan 10 dagen.of ze blijven 2 week bij je. Dit was mijn  verhaal.
Groeten silja.
poesjes
whatsapp
Met Monique. Kan ik je ergens mee helpen?