Snel antwoord op je vraag via whattsapp? 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
geannuleerd

Indonesie, Bali

Datum: 31 oktober 2019 t/m 8 november 2019
Aantal dagen: 10

In een klein groepje genieten van het prachtige Bali. Dit is een ontdekkingsreis op zich. Je waant je hier in een hele andere wereld. Het grote restaurant ligt aan een prachtig zwembad.Er is gratis WIFI beschikbaar. Je kunt in twee verschillende restaurants ontbijten. Het hotel ligt dichtbij het centrum van Kuta.

 

Hotel

Swiss-Bel Tuban
2-persoonskamers

Ontbijten doen we in het hotel. Lunch en diner buiten de deur.

Op Bali is erg veel te doen. je waant je hier echt in een andere wereld.We kunnen gebruik maken van een heerlijke spa behandeling.Geniet vaneen volledige dagtour die de koninklijke tempel van Taman Ayun bezoekt, een korte pauze om Balinese koffieproeverijen te proeven bij een lokale koffieplantage en te eindigen met het bezoeken van bezienswaardigheden aan de mooiste tempels van Bali: de Ulun Danu-tempel en Tanah Lot gunung kawi-temp  tirta empul natuurlijke lente rijstterras tegalalang. Kortom, genoeg te zien en te beleven.

Bijzonderheden

Voor deze reis moet je een paspoort hebben die bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig is.Een identiteitskaart is niet geldig.

Tijdsverschil
Tussen Bali en Nederland zit een tijdsverschil van zes tot zeven uur. In Bali wordt alleen de zomertijd gehanteerd. Hierdoor is het tijdsverschil in de winter zeven uur en in de zomer zes uur.

Elektriciteit
Het dient de aanbeveling een verloop wereldstekker mee te nemen naar Indonesië. Dit is met name van belang als u gebruik moet maken van elektrische apparaten. Denk bijvoorbeeld aan het opladen van uw telefoon, laptop of ipad etc.

 

 

Bij gebruik van deze website gaat u accoord met onze voorwaarden Privacybeleid and Voorwaarden en condities