Gelijk antwoord op je vraag via whattsapp? 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
geannuleerd

Bali,Indonesie

Datum: 20 maart 2018 t/m 28 maart 2018
Aantal dagen: 10

Bali, Indonesie

Dit is een droomreis die je niet snel meer zal maken. Hier stap je een hele andere wereld binnen. Loop door de groene rijstvelden van Ubud. Kijk naar de metershoge golven in Kuta. Relax op paradijselijke stranden in Sanur. En bezoek een ceremonie bij de Tanah Lot. Bali is het meest gastvrije eiland van Indonesië. Ontdek het zelf.
Het eiland mag dan klein zijn, maar haar bekendheid is enorm. Kilometers aan stranden, betoverende tempels en mystieke dansvoorstellingen. Geen wonder dat velen van een reis naar Bali dromen. Door Bali reizen betekent kennis maken met een schitterende cultuur, heerlijk eten en liefdevolle mensen. Selamat berlibur!

Hotel

Hotel Wina Holiday Villa
2 persoonskamers met airco
Gratis WiFi op de kamer

Bijzonderheden

Voor deze reis moet je een paspoort hebben die bij aankomst in Indonesie nog minimaal 6 maanden geldig is.Een identiteitskaart is niet geldig. In maart is het gemiddeld 31 graden op Bali. Let op! Voor deze reis zijn er maar 6 plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met boeken. Boeken kan tot 15 december 2017.

Het is ongeveer 16 uur vliegen naar Bali. Op bali is het in de zomertijd 6 uur later. In de wintertijd is het 7 uur later.

 

2017003

Bij gebruik van deze website gaat u accoord met onze voorwaarden Privacybeleid and Voorwaarden en condities