Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
geannuleerd

Berlijn, Duitsland stedentrip aug 2020

Datum: 12 augustus 2020 t/m 16 augustus 2020
Aantal dagen: 5

Berlijn. Een prachtige stad met een rijke historie. Ga jij mee kijken naar Brandenburger Tor & Unter den Linden?  Natuurlijk maken we een foto bij Checkpoint Charlie. De beroemde doorgang tussen Amerikaanse en de Russische zone. Het wachtershuisje is een replica van wat eens de derde doorgang was. Deze stedentrip is heel leuk om mee te maken. We eten in gezellige tentjes en drinken een lekker biertje op een terras. De Muur is inmiddels bijna dertig jaar geleden neergegaan maar zijn schaduw hangt nog over de stad. Een prachtige belevenis die je je nog lang zal heugen.

Uitstapjes

Berliner Dom
Gendarmenmarkt
Fernsehturm
Potsdamer Platz
Berlijnse Muur
Checkpoint Charlie
Brandenburg Tor

Hotel

Comfort Hotel Lichtenberg
2-persoons slaapkamers met losse bedden. Grote kamers met badkamer en tv op de kamer.

Bijzonderheden

We ontbijten in het hotel. Lunch en avondeten buiten de deur. Annuleringsverzekering niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering inbegrepen in de reissom. Voor deze reis moet je goed ter been zijn. Eten doen we in verschillende tentjes. Het kan dus bij een pizzeria maar ook een lekker bratwurstje onderweg. We reizen met onze personenbus. Het is ongeveer 700 kilometer vanaf Utrecht.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).