Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
geannuleerd

Cochem,Duitsland

Datum: 2 juni 2023 t/m 9 juni 2023
Aantal dagen: 8

Cochem. De plek waar wij al jaren komen. In dit mooie bungalowpark is het elke dag weer feest. We ontbijten met elkaar en gaan dan op stap. De uitstapjes die we gaan maken gaan allemaal op een rustig tempo. We bezoeken de mooie burcht van Cochem. Gaan varen over de Moezel en gaan naar een grote stad om lekker te shoppen. Natuurlijk proeven we de lekkere schnitzel uit Duitsland en nemen een lekker drankje op een terras. Ook bezoeken we De Geierlay hangbrug.Dit is de langste en spectaculairste voetgangersbrug van Duitsland.

 

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Op het park is er gratis WiFi bij de receptie. En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken. 1-persoonskamer mogelijk tegen een toeslag van 120 euro.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2022 dan terug.