Bespaar in 2024 op je vakantie en boek bij ons een onvergetelijke reis!
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Dagtocht kerstmarkt Dusseldorf

Datum: 9 december 2023 t/m 9 december 2023
Aantal dagen: 1

Hou je van kerst, gezelligheid en shoppen? Dan is de dagtocht naar de kerstmarkt in Düsseldorf iets voor jou! Op zaterdag 9 december 2023 kun je met ons mee naar deze prachtige stad, die helemaal in kerstsfeer is.

Düsseldorf heeft een van de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland, met meer dan 200 kraampjes verspreid over zes pleinen1. Je kunt er heerlijk rondsnuffelen tussen de kerstdecoraties, handwerk, sieraden, speelgoed en lekkernijen. Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau, een warme muts of een glaasje glühwein, je vindt het allemaal op de kerstmarkt.

Maar er is nog veel meer te doen in Düsseldorf. Je kunt ook genieten van de sfeervolle verlichting, de muziek en de optredens die overal in de stad te zien zijn. Of je kunt een bezoek brengen aan de historische Altstadt, de moderne Medienhafen of de chique Königsallee. Er is voor ieder wat wils in Düsseldorf!

De dagtocht naar de kerstmarkt in Düsseldorf kost slechts € 79,- per persoon.

Wil je mee met deze gezellige dagtocht naar de kerstmarkt in Düsseldorf? Schrijf je dan snel in via onze website .Wees er snel bij, want vol is vol!

Ga mee met ons naar de kerstmarkt in Düsseldorf en beleef een onvergetelijke dag!

Je kunt jezelf aanmelden door 79 euro over te maken op rekeningnummer NL35 ABNA 0576046167 TNV Onderweg Reizen onder vermelding van je naam.

 

 

 

Opstapplaatsen

Rotterdam, Utrecht,Eindhoven,Venlo