Gelijk antwoord op je vraag via whattsapp? 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
volgeboekt

Disneyland Parijs oktober 2018

Datum: 26 oktober 2018 t/m 28 oktober 2018
Aantal dagen: 3

Laat je betoveren en ga met ons mee naar Disneyland Parijs. Geniet van alles wat Disneyland ons te bieden heeft. Keer terug in de tijd in Main Street USA of beleef adembenemende avonturen in Adventureland. Reis door de tijd en het heelal in Discoveryland en geniet van alle sprookjes!

Dag 1

We vertrekken vrijdagmorgen richting Parijs. In de middag komen we aan bij ons hotel. s Avonds eten we gezellig met elkaar en maken er een leuke avond van.

Dag 2

Zaterdag staan we vroeg op en genieten van een heerlijk frans ontbijt.
Na het ontbijt vertrekken we richting Disneyland waar we de hele dag genieten van magische shows en spectaculaire attracties.
S avonds vertrekken we weer naar het hotel waar we lekker kunnen nagenieten van al het moois wat we gezien hebben die dag.

Dag 3

Zondag gaan we na het ontbijt richting de lichtstad Parijs. In deze wereldstad is er van alles te zien.Wat dacht je van de Eiffeltoren of de Arc de Triomphe?

Aan het eind van de dag rijden we weer richting Nederland.

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering,eten en drinken het hele weekend en entreekaart Disneyland zit inbegrepen in de reissom.Na afloop krijg je een mooi reisverslag en een groepsfoto.

Reisdocument

Geldige id kaart of paspoort.

Vervoer

9-persoonsbus

Hotel

Hotel Ibis
Je slaapt in een luxe twee persoons kamer
De onlangs gerenoveerde kamers zijn netjes ingericht en voorzien van een badkamer met douche, toilet , telefoon en tv. Het hotel beschikt over gratis WiFi.
1 persoonskamer mogelijk tegen een toeslag van 40 euro.

2017022

Bij gebruik van deze website gaat u accoord met onze voorwaarden Privacybeleid and Voorwaarden en condities