Gelijk antwoord op je vraag via whattsapp? 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Florida Amerika mei 2019

Datum: 9 mei 2019 t/m 19 mei 2019
Aantal dagen: 12

 

 

Een perfecte vakantie vol spanning en sensatie. Zo mag je deze reis wel noemen.We verblijven 12 dagen in Amerika. In een prachtige villa die zelfs een eigen zwembad heeft. En Orlando mag je best de “hoofdstad van de attractieparken” noemen.
Orlando ligt in Florida dat ook wel ‘Sunshine State’ wordt genoemd.

Walt Disney World, SeaWorld en de Universal Studios,Kennedy Space Center. Allemaal wereldberoemde namen. En willen we lekker zonnen op Daytona Beach, dan pakken we de auto en rijden er binnen een uur heen. We kunnen een helikoptervlucht maken boven Disneyworld. Schieten met een echt wapen.Of urenlang shoppen in de vele grote winkels zoals Wallmart. Fantastisch toch?

We beschikken over een eigen luxe auto de gehele vakantie. Vanaf het vliegveld tot aan het einde van de vakantie. De temperatuur in mei is ongeveer 25 a 30 graden.

Boek jij deze reis dan nemen wij contact met je op om te bespreken wat je verwachtingen zijn. Dit is geen goedkope reis en daarom willen wij dat je optimaal kan genieten. In 2019 hebben we een voorlichtingsavond bij ons op kantoor. We gaan dan met de reizigers en begeleiders een programma in elkaar zetten voor deze vakantie.

In 2017 en 2018 zijn wij ook naar Florida geweest. We zijn toen naar Miami beach gereden, zijn met een airboat over de Everglades gevaren en zijn een biertje gaan drinken bij het beroemde Hooters cafe. Ook zijn we in een wapenwinkel geweest,sommige hebben geschoten met een echt wapen, hebben donuts gegeten bij Dunkin donuts, alligators gezien en nog veel meer. We maken er in 2019 weer een fantastische reis van.

Villa

We verblijven in een prachtige villa voorzien van zwembad,airco en twee badkamers.

Bijzonderheden

Voor deze reis moet je een paspoort hebben die bij aankomst in Amerika nog minimaal 6 maanden geldig is.Een identiteitskaart is niet geldig.

Voor Amerika heb je een inreisvisum(Esta) nodig. Natuurlijk vragen wij deze voor je aan. Aanvraagkosten zitten in de reissom inbegrepen.Na afloop krijg je een mooi reisverslag.

Voor deze reis zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij. Inschrijven voor 2018 is nu al mogelijk. Betalen in termijnen is mogelijk. De laatste termijn moet worden voldaan 6 weken voor de vertrekdatum. Voor deze reis moet je goed ter been zijn.

Vliegveld

Schiphol

Bij gebruik van deze website gaat u accoord met onze voorwaarden Privacybeleid and Voorwaarden en condities