Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
geannuleerd

Funpop ,Limburg Nederland 2020

Datum: 5 juni 2020 t/m 12 juni 2020
Aantal dagen: 8

2 dagen naar Funpop in Horst. Dat gaat weer een fantastisch week worden. Ga jij ook mee om lekker te feesten? We maken er een supergezellige week van. Lekker dansen en meezingen op muziek van bekende artiesten. Voor meer informatie over dit fantastische festival kun je een kijkje nemen op de website. http://www.funpop.nl/

Bungalowpark Meerdal

In deze week slapen we in een Comfort cottage op vakantiepark Meerdal van Centerparcs in Weert. Op dit park is er ook nog een subtropisch zwembad dus we kunnen hier nog heerlijk zwemmen en genieten deze week. Het Meerdal is een vakantiepark van Center Parcs in het dorp America. Het park ligt midden in het natuurrijke gebied De Peel. De Kasteeltuinen van Arcen en het attractiepark Toverland in Sevenum liggen in de directe omgeving.
Je slaapt in een 2-persoons slaapkamer.

Uitstapjes

Mondo Verde
De prachtige grotten van Valkenburg bezoeken
Naar attractiepark Toverland
Shoppen in Weert

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Ook de entreekaarten voor het festival zijn inbegrepen in de reissom. Aan het begin van de week krijg jij een Onderweg Reizen t-shirt. Dit gaat weer een supervakantie worden. Wacht niet te lang met boeken want de plaatsen zijn beperkt.

Helaas hebben we deze vakantie moeten annuleren. Reizigers krijgen na 22 april 2020 bericht van ons.

whatsapp
Met Monique. Kan ik je ergens mee helpen?