Gelijk antwoord op je vraag via whattsapp? 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
uitgevoerd

Grubbenvorst, Nederland 2018

Datum: 6 juli 2018 t/m 13 juli 2018
Aantal dagen: 8

 

Voor het vierde jaar op rij gaan we naar deze gezellige camping in Limburg.

Dit is wel een hele aparte vakantie. Tijdens deze vakantie slaap je in een echte veldhut. De veldhutten staan in een ring om de eetruimte heen. Dit is een unieke ervaring om te overnachten en is als of je midden in de bossen verblijft.

De accommodatie bestaat uit een chalet waar we gezamenlijk eten en verblijven in een erg leuke sfeer. In de chalet zijn de sanitaire voorzieningen te vinden en kunnen al 4 personen slapen. De andere personen verblijven in 5 aparte hutten rondom de chalet.

In iedere hut vind men een zithoekje, toilet en 2 eenpersoonbedden. Deze hutten ademen een sfeer van kamperen in de bossen. Een supervakantie voor een superprijs. En dat in het hoogseizoen. En wanneer je het te druk gaat vinden, kun je jezelf altijd even terugtrekken in je huisje.

Omgeving

Er is in de omgeving genoeg te doen. We bespreken daar met elkaar welke uitstapjes we allemaal gaan maken. Zo kunnen we naar de stad Venlo of Düsseldorf in Duitsland om lekker te shoppen. Zwemmen in Aqua Mundo in Het Meerdal of gaan we een dag naar Attractiepark Toverland. Kortom genoeg te doen om je deze week niet te vervelen.

Camping California

Camping California ligt in het plaatsje Grubbenvorst in de provincie Limburg. De eigenaren zijn erg gastvrij. Een prachtige plek waar je met volle teugen kan genieten van een heerlijke vakantie.

We eten met lekker weer buiten aan de grote tafel. De barbeque gaat aan en s avonds genieten we van een hapje en een drankje met gezellige muziek. Zingen,karaoke en vooral veel lol maken met elkaar. Een superleuke week waar je zeker geen spijt van gaat krijgen. Dit is een populaire vakantie. Wacht dus niet te lang met boeken.

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.Na afloop krijg je een mooi reisverslag en een groepsfoto.

Wil je een eigen veldhut voor jezelf alleen dan kost dat 100 euro extra. Ophalen van je huisadres is mogelijk. Wil je samen met een vriend of vriendin een eigen veldhut? Ook dit is mogelijk.

Vervoer

9-persoonsbus

2017013

Bij gebruik van deze website gaat u accoord met onze voorwaarden Privacybeleid and Voorwaarden en condities