Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
volgeboekt

Grubbenvorst,Nederland augustus 2020

Datum: 21 augustus 2020 t/m 28 augustus 2020
Aantal dagen: 8

Dit is wel een hele aparte vakantie. Tijdens deze vakantie slaap je in een echte veldhut. De veldhutten staan in een ring om de eetruimte heen. Dit is een unieke ervaring om te overnachten en is als of je midden in de bossen verblijft.

De accommodatie bestaat uit een chalet waar we gezamenlijk eten en verblijven in een erg leuke sfeer. In de chalet zijn de sanitaire voorzieningen te vinden en kunnen al 4 personen slapen. De andere personen verblijven in 5 aparte hutten rondom de chalet.

In iedere hut vind men een zithoekje, toilet en 2 eenpersoonbedden. Deze hutten ademen een sfeer van kamperen in de bossen. Een supervakantie voor een superprijs. En dat in het hoogseizoen. En wanneer je het te druk gaat vinden, kun je jezelf altijd even terugtrekken in je huisje.

Omgeving

Er is in de omgeving genoeg te doen. We bespreken daar met elkaar welke uitstapjes we allemaal gaan maken. Zo kunnen we naar de stad Venlo of Düsseldorf in Duitsland om lekker te shoppen. Zwemmen in Aqua Mundo in Het Meerdal of gaan we een dag naar Attractiepark Toverland. Kortom genoeg te doen om je deze week niet te vervelen.

Camping California

Camping California ligt in het plaatsje Grubbenvorst in de provincie Limburg. De eigenaren zijn erg gastvrij. Een prachtige plek waar je met volle teugen kan genieten van een heerlijke vakantie.

We eten met lekker weer buiten aan de grote tafel. De barbeque gaat aan en s avonds genieten we van een hapje en een drankje met gezellige muziek. Zingen,karaoke en vooral veel lol maken met elkaar. Een superleuke week waar je zeker geen spijt van gaat krijgen. Dit is een populaire vakantie. Wacht dus niet te lang met boeken.

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.Na afloop krijg je een mooi reisverslag en een groepsfoto.

Wil je een eigen veldhut voor jezelf alleen dan kost dat 110 euro extra.

Vervoer

9-persoonsbus

We gaan in juli ook naar Grubbenvorst. Kijk op de website voor meer informatie.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).