Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
uitgevoerd

Italie,Umbrie

Datum: 11 juni 2023 t/m 20 juni 2023
Aantal dagen: 10

In de ruime appartementen van deze prachtige verbouwde boerderij, genaamd Principe Del Trasimeno, draait alles om relaxen. Iedere ochtend komt de bakker langs met verse broodjes. Een goede start van de dag, agritoerisme op z’n best. We gaan in de vakantie Umbrië, Toscane of het Trasimeno meer ontdekken? Of wordt het een dagje bij het zwembad? In ieder geval even boodschappen doen in het dorpje Piana voor de barbecue vanavond. Hier gaan we zeker een ontspannen vakantie houden. Niet te groot dus weinig prikkels. Ideaal voor reizigers die van rust houden.

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Je verblijft in een 2-persoonskamer. Er is  gratis WiFi. Eten en drinken inbegrepen in de reissom.

Vervoer

9-persoons bus

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2023 dan terug.