Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
geannuleerd

Kroatie september 2021

Datum: 3 september 2021 t/m 12 september 2021
Aantal dagen: 10

Vakantie vieren in het prachtige land Kroatie. Maar niet zomaar een vakantie. Deze reis slapen we in echte Glampingtenten. Dit zijn hele luxe tenten waarin normale bedden staan en we ook de beschikking hebben over een luxe badkamer en keuken in de tent. Op loopafstand kun je genieten van een van de mooiste baaien van Kroatie. We zijn al een paar keer op deze bestemming geweest en elke keer is het weer genieten. We gaan in deze vakantie naar de prachtige plaats Rovinj. Excursies maken naar bijvoorbeeld het Limski fjord strand, de Brijuni-eilanden, Poreč of Pula. Pula is de grootste stad van Istrië en staat bekend om de oude Romeinse gebouwen en het imposante amfitheater. Ook is het mogelijk om een excursie te maken naar Venetie. Dat is ongeveer 2 uur varen. Kortom, genoeg te doen hier.

Deze reis voeren we uit met een personenbus. We overnachten op de heen en terugreis in een hotel.

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2021 dan terug.

 

12/07/2021 Helaas hebben we deze vakantie wegens corona moeten annuleren. Volgende week komt er een alternatieve reis op de website.