Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
volgeboekt

Kroatie,Rovinj Istrie september 2022

Datum: 3 september 2022 t/m 16 september 2022
Aantal dagen: 14

Camping Vestar **** is een gezellige camping aan één van de allermooiste baaien van Kroatië. Op slechts 5 km afstand van Vestar ligt het pittoreske stadje Rovinj. Overnachten doen we in hele luxe Lodge XXL tenten. s Avonds zitten we hier nog laat buiten omdat we er ook een prachtig terras hebben. In onze tent, wat we eigenlijk geen tent kunnen noemen, zitten normale bedden , een inbouwkeuken en een badkamer. Op de camping zit een prachtig zwembad. Dit in combinatie met een fijn kiezelstrand dat geleidelijk afloopt in zee zorgt ervoor dat we ons hier uitstekend kunnen vermaken.

Mogelijke uitstapjes die we kunnen gaan doen

Bezoeken van de plaatsjes Pula,Porec en Rovinj. In Pula ligt het prachtige Amfittheater.
Dolfijnen spotten op het meer bij Pula
Aquaparc Istralandia

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Je verblijft in een 2-persoonskamer. Er is op de camping gratis WiFi. Op zowel de heen als de terugweg overnachten we in een hotel. Eten en drinken inbegrepen in de reissom.

Vervoer

9-persoons bus

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2022 dan terug.