Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
volgeboekt

Kroatie,Rovinj Istrie

Datum: 1 september 2023 t/m 10 september 2023
Aantal dagen: 10

Camping Valkanela is de perfecte plek om bij te komen tijdens je vakantie. De camping is direct gelegen aan een rustige baai tussen Funtana en Vrsar. Geniet van het drie kilometer lange kiezelstrand dat is voorzien van de zogehete Blauwe Vlag. Dit is een keurmerk voor een schoon strand en een veilige zee. Liever op camping Valkanela blijven? Er is een zandstrand aanwezig. Daarnaast beschikt de camping over een splinternieuw zwembad, met bar én restaurant!

Mogelijke uitstapjes die we kunnen gaan doen

Bezoeken van de plaatsjes Pula,Porec en Rovinj. In Pula ligt het prachtige Amfittheater.
Boottocht
Aquaparc Istralandia

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Je verblijft in een 2-persoonskamer. Er is op de camping gratis WiFi. Eten en drinken inbegrepen in de reissom. In de safaritent beschikken we over eigen sanitair. Op de heen en terugweg overnachten we in een hotel.

Vervoer

9-persoons bus

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2023 dan terug.