Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Kerst,Limburg december 2022

Datum: 23 december 2022 t/m 30 december 2022
Aantal dagen: 8

Kerstreis Weerterbergen

Gezellig kerst vieren met elkaar onder het genot van een glas warme chocolademelk. Een mooi versierde bungalow en heerlijke hapjes. Zo komen wij de kerst wel door met elkaar. En op het park zit een lekker groot zwembad waar we lekker kunnen gaan zwemmen. Of wat dacht je van een avondje bowlen?Neem jij je kerstkleding mee? Zorgen wij voor een fantastische kerstweek.

Mogelijke uitstapjes die we kunnen gaan doen

Bezoeken van het gezellige plaatsje Valkenburg met de beroemde kerstmarkten in de grotten
Shoppen in Weert
Designer Outlet Roermond
Lekker uit eten

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Je verblijft in een 2-persoonskamer.

Vervoer

9-persoons bus

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2022 dan terug.