Snel antwoord op je vraag via whattsapp? 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
uitgevoerd

Marokko juni 2019 all-inclusive

Datum: 15 juni 2019 t/m 25 juni 2019
Aantal dagen: 11

Marokko. Land van de onbegrensde mogelijkheden. Met exotische steden en prachtige stranden met helder water. De plaats Agadir is een havenstad aan de westkust van Marokko en is de grootste, mooiste en meest geliefde badplaats van het land. In de souks van Marrakech kun je urenlang rondslenteren tijdens een vakantie Marokko. Hier verkopen handelslieden hun waar. Marokko, een Arabisch sprookje op zich. Ga met ons mee en ervaar de magische wereld van dit bijzondere land. Dit is een prachtige vakantie waar je volop zult genieten van al het moois wat Marokko te bieden heeft.

Hotel El Pueblo Tamlelt

Mooi hotel in Agadir met 4 zwembaden en leuke shows overdag en
s avonds. Tennisbaan, volleybal, voetbal, basketbal, multisportterrein, aerobics, minigolf, tafeltennis, darts, jeu de boules, badminton, overdag activiteitenprogramma, shows, thema-avonden

We genieten hier van het all-inclusive principe. Eten en drinken de gehele dag door. Op het resort zijn er meer dan 6 verschillende restaurants waar we gebruik van mogen maken. s Avonds is het ook heerlijk vertoeven bij het zwembad onder het genot van een drankje.

Uitstapjes

Excursie naar de mooie stad Marakech
Crocopark Agadir
La Médina d’Agadir
Strand met de mooie boulevard
Rijden op een kameel
Jetski
Bezoeken van een pottenbakkerij

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Deze vakantie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.Er zijn vele trappen op het resort.Na afloop krijg je een mooi reisverslag en een fotoboekje. LET OP!!  Voor Marokko heb je een paspoort nodig. Id kaart is niet geldig.

 

2017011

Bij gebruik van deze website gaat u accoord met onze voorwaarden Privacybeleid and Voorwaarden en condities