Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Nederland,Volendam nov 2020

Datum: 13 november 2020 t/m 20 november 2020
Aantal dagen: 8

In deze rustige periode hebben wij tijd om naar het altijd gezellige Volendam te gaan. Wandelen over de beroemde dijk met winkeltjes. Hier smaakt de vis net even wat lekkerder. In Volendam is er van alles te beleven. Zo kunnen we het Palingsoundmuseum bezoeken. Ook kunnen we de Zaanse schans bezoeken. Hier zijn er veel molens te bezichtigen en ook is er genoeg te zien uit het verleden. Ook een dagje Amsterdam staat natuurlijk op het lijstje om te doen. Uiteraard gaan we ook nog een foto in klederdracht maken. Misschien komen we nog wel een zanger of zangeres uit Volendam tegen in het dorp.

 

Bungalowpark

Marinapark
2 persoonskamers

 

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Op het park is er gratis WiFi bij de receptie.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken. 1-persoonskamer mogelijk tegen een toeslag van 120 euro.Voor deze reis moet je wel trappen kunnen lopen.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).