Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Oostenrijk,Salzburgerland

Datum: 15 oktober 2023 t/m 22 oktober 2023
Aantal dagen: 8

Een vakantie in Salzburg, Oostenrijk, heeft zoveel te bieden. Naast natuur en cultuur is het de geboorteplaats van Wolfgang Amadeus Mozart. Ook is hier het verhaal over de familie Von Trapp opgenomen; The Sound Of Music. Groene bergweides, edelweissjes en koeien met grote bellen om nemen je voor even mee terug in de tijd om te genieten van historie en eenvoud.

Hotel Salzburgerhof ligt midden in de groene, ongerepte natuur. Je hebt hier een prachtig uitzicht. Even weg van de drukte van het dagelijks leven. Dit hotel is de plek om te ontspannen. We maken gebruik van het all-inclusive concept in dit hotel.

Eten

ontbijt (08:00-10:00 uur), laat ontbijt mogelijk (10:00-11:00 uur), lunch (12:00-13:00 uur), vastgesteld menu en diner in buffetvorm (18:00-20:00 uur), 4 gangen keuzemenu, 1x p.w. champagne ontbijt • 1x p.w op woensdag thema avond met o.a. Salzburger boerenbuffet of Italiaanse avond met saladebuffet, koffie/thee en gebak (15:00-16:00 uur)
Drinken

koffie en thee, frisdranken, bier, wijn en lokale alcoholische drankjes (10:00-21:00 uur)
Sport & Ontspanning

sauna, stoombad, relaxruimte

 

Mogelijkheden voor uitstapjes

Een wandeling maken langs allerlei kaasboerderijen
Freilicht openluchtmuseum
Eisriesenwelt. De grootste ijsgrot van de wereld( hiervoor moet je heel goed ter been zijn)
Salzburger Altstadt. Het Historische centrum
Salzburger Altstadt

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Je verblijft in een 2-persoonskamer. Er is  gratis WiFi in de openbare ruimtes. Eten en drinken inbegrepen in de reissom.

Vervoer

9-persoons bus

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2023 dan terug.