Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Praag,Tsjechië stedentrip nov 2020

Datum: 4 november 2020 t/m 8 november 2020
Aantal dagen: 5

Een stedentrip naar Praag is enorm populair. En terecht! De romantische stad veel torens, prachtige bruggen en historie waar je dagenlang van kunt genieten. Zie jij een vakantie naar Praag wel zitten? Dan moet je jezelf zeker inschrijven voor deze fantastische stedentrip. De stad ligt prachtig aan de rivier de Moldau, halverwege Berlijn en Wenen en is een van de mooiste steden van Europa. Praag kent een bijna overweldigende hoeveelheid aan bewaard gebleven historische gebouwen, die grotendeels werden gerenoveerd en er werkelijk prachtig uitzien. Het is een fantastische ervaring om over de Karelsbrug te lopen en vanaf daar de stad te bekijken.

Hotel

Hotel Troja
2-persoonskamers

Bijzonderheden

We ontbijten in het hotel. Lunch en avondeten buiten de deur. Annuleringsverzekering niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering inbegrepen in de reissom. Voor deze reis moet je goed ter been zijn.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 

 

whatsapp
Met Monique. Kan ik je ergens mee helpen?