Snel antwoord op je vraag via whattsapp? 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Sinterklaasmidweek Nederland december 2019

Datum: 2 december 2019 t/m 6 december 2019
Aantal dagen: 5

Pakjesavond vieren met Onderweg Reizen. Wat moeten we hier nu over zeggen. Deze midweek is fantastisch om mee te maken. 3 jaar geleden hadden we een dansende sinterklaas die breakdance op de vloer deed.En 2 jaar geleden waren sinterklaas en de kerstman beide aanwezig. Dit zorgde natuurlijk voor de nodige lol. Wat was sinterklaas boos dat de kerstman op zijn feestje was. Vorig jaar was Sinterklaas zoek en moesten we allemaal zoeken waar hij was. Hij dwaalde in het bos en was blij dat hij binnen mocht komen. Ook piet was weer blij dat hij hem had gevonden.

Deze midweek staat vol met verrassingen.Zo gaan we zelf pepernoten en andere lekkernijen maken. We schrijven een leuk gedicht voor elkaar of maken een mooie tekening.

En wil jij zelf ook eens een keer zwarte piet spelen? Dan kan dat natuurlijk ook. We maken er een super gezellig midweek van.

Uitstapjes

Shoppen in Eindhoven
Daf museum
Philips museum

Bungalowpark

Bungalowpark Wolfsven in Mierlo
2-persoons slaapkamers

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Onderweg reizen zorgt tijdens pakjesavond voor leuke cadeautjes.Na afloop krijg je een mooi reisverslag.

Vervoer

9-persoonsbus

Bij gebruik van deze website gaat u accoord met onze voorwaarden Privacybeleid and Voorwaarden en condities

Vragen? Stel ze via whatts app
Klik op de pijl om gelijk te chatten met een medewerker.
Powered by