Direct antwoord op je vraag via WhatsApp 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Sinterklaasweekend dec 2017

Datum: 1 december 2017 t/m 4 december 2017
Aantal dagen: 4

Pakjesavond vieren met Onderweg Reizen. Wat moeten we hier nu over zeggen. Dit weekend is fantastisch om mee te maken. 2 jaar geleden hadden we een dansende sinterklaas die breakdance op de vloer deed.En vorig jaar waren sinterklaas en de kerstman beide aanwezig. Dit zorgde natuurlijk voor de nodige lol. Wat was sinterklaas boos dat de kerstman op zijn feestje was.

Dit weekend staat vol met verrassingen.Zo gaan we zelf pepernoten en andere lekkernijen maken. We schrijven een leuk gedicht voor elkaar of maken een mooie tekening.

We vieren dit weekend helemaal in het teken van Sinterklaas. En wil jij zelf ook eens een keer zwarte piet spelen? Dan kan dat natuurlijk ook. We maken er een super gezellig weekend van.

Uitstapjes

We gaan tijdens dit weekend ook nog lekker shoppen in de plaats Eindhoven. Ook bezoeken we een museum en een bakkerij in de buurt om allerlei lekkernijen zelf te bakken.

Bungalowpark

Tijdens dit gezellige weekend verblijven we in bungalowpark t Wolfsven. We beschikken daar over 2 mooie bungalows. Je slaapt in een tweepersoonskamer.Een-persoonskamer op aanvraag.

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Onderweg reizen zorgt tijdens pakjesavond voor leuke cadeautjes.Na afloop krijg je een mooi reisverslag en een groepsfoto.

Hulpmiddel tijdens dit weekend zoals een rollator of rolstoel is geen probleem.Je moet wel kleine stukjes kunnen lopen en op een gewone stoel in de personenbus kunnen zitten. Ook zorg op locatie kunnen we tijdens dit weekend regelen.

Vervoer

9-persoonsbus