Gelijk antwoord op je vraag via whattsapp? 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Sinterklaasweekend

Datum: 7 december 2018 t/m 10 december 2018
Aantal dagen: 4

Pakjesavond vieren met Onderweg Reizen. Wat moeten we hier nu over zeggen. Dit weekend is fantastisch om mee te maken. 3 jaar geleden hadden we een dansende sinterklaas die breakdance op de vloer deed.En 2 jaar geleden waren sinterklaas en de kerstman beide aanwezig. Dit zorgde natuurlijk voor de nodige lol. Wat was sinterklaas boos dat de kerstman op zijn feestje was. Vorig jaar was Sinterklaas zoek en moesten we allemaal zoeken waar hij was. Hij dwaalde in het bos en was blij dat hij binnen mocht komen. Ook piet was weer blij dat hij hem had gevonden.

Dit weekend staat vol met verrassingen.Zo gaan we zelf pepernoten en andere lekkernijen maken. We schrijven een leuk gedicht voor elkaar of maken een mooie tekening.

We vieren dit weekend helemaal in het teken van Sinterklaas. En wil jij zelf ook eens een keer zwarte piet spelen? Dan kan dat natuurlijk ook. We maken er een super gezellig weekend van.

Uitstapjes

Shoppen in Eindhoven
Daf museum
Philips museum

Bungalowpark

Tijdens dit gezellige weekend verblijven we in bungalowpark de Katjeskelder in Oosterhout.

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Onderweg reizen zorgt tijdens pakjesavond voor leuke cadeautjes.Na afloop krijg je een mooie groepsfoto.

Hulpmiddel tijdens dit weekend zoals een rollator of rolstoel is geen probleem.Je moet wel kleine stukjes kunnen lopen en op een gewone stoel in de personenbus kunnen zitten.

Vervoer

9-persoonsbus

2017024

Bij gebruik van deze website gaat u accoord met onze voorwaarden Privacybeleid and Voorwaarden en condities