Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
volgeboekt

Spanje, Lorett de Mar mei 2022

Datum: 29 april 2022 t/m 8 mei 2022
Aantal dagen: 10

Ga jij met ons mee genieten van 10 dagen in de Spaanse zon?

 

Vrijdag:

Na de laatste passagiers opgehaald te hebben, rijden we via België, Frankrijk naar Spanje, met een paar sanitaire stop. U krijgt de gelegenheid om uw benen te strekken,eten, drinken, en te roken.

Zaterdag:

Aankomst in het hotel in de middag uren. .Na het inchecken gaan we de buurt te verkennen.

Zondag:

Om 09.00 uur vertrekken we richting Torderra Markt, Deze markt is de grootste markt uit de provincie Gerona. Rond 14.00 uur zijn we weer terug in ons hotel.

Maandag:

9.30 uur vertrekken we richting Barcelona. Eerst bezoeken wij Sagrada Familia. Hier kunnen we foto’s maken van de Kathedraal. Er is geen gelegenheid om de Kathedraalvan binnen te zien. Vervolgens gaan wij naar Ramblas. De meest bekende straat van Barcelona wordt in een woord genoemd met flaneren, restaurants en uitgaan. En natuurlijk niet te vergeten kunnen we ook naar de markt voor fruit, vis, en natuurlijk Bakkeljauw.Bij meer dan 15 belangstellende zullen we het stadion bezoeken. Camp Nou is een voetbalstadion in Barcelona. Het is het thuisstadion van FC Barcelona en het Catalaans voetbalelftal. Camp Nou werd geopend in 1957 en het is met een capaciteit van 99.354 zitplaatsen, verdeeld over drie ringen, het grootste Europese voetbalstadion. Indien er een voetbalwedstrijd is op deze dag, dan kunnen wij het stadion niet bezoeken.Voor het bezoeken van de Camp Nou moet men entree betalen.Degene die niet naar de voetbalstadion wil gaan, kan zich vermaken in het centrum rondom Ramblas.

Dinsdag:

We zijn deze hele dag vrij. We kunnen met de boot naar Tossa de Mar, Carten, Bowlen. We kunnen met het  openbaar vervoer naar Blanes.

Woensdag:

Omstreeks 5.00 uur in de ochtend vertrekken we richting Andorra, waar we belastingvrij kunnen inkopen.

Donderdag:

Omstreeks 09.30 uur vertrekken we richting Malgret de Mar, daar kunnen we winkelen en genieten van het strand. In de middag gaan we naar de Wijnkelder, hier kunnen we diverse soorten proeven en kopen.

Vrijdag:

Een dagje lekker zonnen en de laatste souvenirs kopen voor thuis.

Zaterdag:

Vandaag om 09.00 uur gaan we uitchecken en vervolgens vertrekken we richting Nederland.

 

Verzorging:

U verblijft deze 10 daagse trip op basis van: vervoer, appartement,half pensioen en excursies.

Hotel

Hotel Anabel ****

 

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Je verblijft in een 2-persoonskamer. Er is op de kamer gratis WiFi. Aanmelden voor 15 maart.

Vervoer

Touringcar
Opstapplaats Rotterdam-zuid

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2022 dan terug.