Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
uitgevoerd

Spanje, Costa brava

Datum: 31 mei 2023 t/m 9 juni 2023
Aantal dagen: 10

Rustig gelegen aan de voet van de berg Montgri omringd door een klein bos vind je Club Torre Vella. Een prachtig complex met geschakelde appartementen. Via het wandelpad maak je een mooie, lange wandeling naar het strand om vervolgens heerlijk te relaxen. Zorg je wel dat je alles inpakt? Als we geen zin hebben om te wandelen dan rollen we zo vanuit onze appartementen het zwembad in.  Het gezellige centrum van L’Estartit vind je op 4 kilometer. Geniet van een heerlijk verfrissend drankje op één van de vele terrassen daar. Kortom, alle ingrediënten voor een supergezellige vakantie aan de Costa Brava!

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Je verblijft in een 2-persoonskamer. Er is  gratis WiFi in de openbare ruimtes. Eten en drinken inbegrepen in de reissom.

Vervoer

9-persoons bus

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2023 dan terug.