Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
volgeboekt

Spanje Salou okt 2020

Datum: 15 oktober 2020 t/m 24 oktober 2020
Aantal dagen: 10

In ons viersterren hotel Olympus Palace maken we gebruik van het ontbijt en diner. De drankjes zijn exclusief. In deze periode van het jaar is het vaak nog een graad of 23. Heerlijk om te vertoeven in het zwembad.Er is gratis WiFi op de kamer.Tijd voor tapas en sangria! Een afwisselende zonvakantie in Spanje beleef je aan de Costa Dorada. Deze noordelijk gelegen kuststrook bestaat niet alleen uit schitterende stranden en bruisende badplaatsen zoals Salou, maar ook uit gezellige vissersdorpen en historische steden. Zo kun je tijdens een vakantie Costa Dorada de Romeinse opgravingen in Tarragona bewonderen en van verse vis smullen in Cambrils.

 

Mogelijke uitstapjes die we kunnen gaan doen

Dagtrip naar Barcelona
PortAventura
Peñiscola,een prachtige kustplaats met enkele van de beste stranden aan de Middellandse Zee en een indrukwekkend middeleeuws kasteel.
Ebro-delta watergebieden

Bijzonderheden

We voeren deze reis uit met onze personenbus. Onderweg overnachten we in Frankrijk. Ook op de terugweg overnachten we in Frankrijk. Reisverzekering is inbegrepen in de reissom. Annuleringsverzekering niet verplicht maar wel aan te raden.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 

whatsapp
Met Monique. Kan ik je ergens mee helpen?