Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
volgeboekt

Stedentrip Praag,Tjechie mei 2022

Datum: 26 mei 2022 t/m 29 mei 2022
Aantal dagen: 4

Praag, de Gouden stad aan de Moldau, was eens de zetel van de alchemisten. Het bekende Gouden Straatje herinnert hier nog aan. Gelegen in het hart van het oude continent behoorde Praha, zoals de Tsjechen hun hoofdstad noemen, eeuwenlang tot de belangrijkste Europese steden. Prachtige gebouwen en monumenten getuigen van de rijke historie van deze duizend jaar oude stad. De rivier de Moldau, die Praag in tweeën splitst, stroomt onder verschillende imposante bruggen door en langs gebouwen met de mooiste gevels.

Mogelijke uitstapjes die we kunnen gaan doen

  • de Joodse wijk, het oude stadhuis met het astronomische uurwerk, het oude stadsplein met het monument van Johannes Hus en de Kruittoren.
  • de Praagse Burcht
  • St. Vituskathedraal, de Vladislavzaal en de Romaanse St. Jorisbasiliek.

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Je verblijft in een 2-persoonskamer. 3 overnachtingen in het 3* Hotel Olympik Tristar, Hotel Globus, Hotel Krystal of gelijkwaardig. Verblijf in een kamer met bad of douche, toilet en televisie
Dagelijks een goed verzorgd ontbijtbuffet en s avonds een diner.
gVoor deze reis moet u goed ter been zijn. Geen rolstoel of rollator.

Vervoer

Touringcar

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2022 dan terug.