Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
beschikbaar

Texel,Nederland oktober

Datum: 7 oktober 2022 t/m 14 oktober 2022
Aantal dagen: 8

 

Ga jij mee naar ons mooiste eiland van Nederland. Op dit eiland is van alles te zien. Wat dacht je van het jutters-museum. Want jutters hebben in de afgelopen jaren heel wat gevonden op de stranden. Ook kunnen we een bezoekje gaan brengen aan de zeehondencrèche.

 

Uitstapjes

Ecomare

Als je op Texel bent, wil je natuurlijk zeehonden zien. In Ecomare kan dat van heel dichtbij.

Kaap Skil

In het museum in het havenplaatsje Oudeschild is veel te zien en te beleven. Je stapt er binnen in vissershuisjes uit vroeger tijd, oude zeerotten geven regelmatig demonstraties touwslaan en visroken, en komt er alles te weten over de Rede van Texel, de roemruchte VOC en zeehelden als Michiel de Ruyter, die ooit kind aan huis waren in Oudeschild.

Luchtvaart- en Oorlogsmuseum Texel

Een bezoekje aan het Luchtvaart- en Oorlogsmuseum Texel mag je niet missen. Vlieg door de luchtvaarthistorie en zie de oorlogsherinneringen van Texel. Laat je meevoeren langs de vele objecten, modellen, foto`s en teksten en bekijk de videovoorstellingen.

Maritiem- en Juttersmuseum Flora

Achter de uit 1840 daterende boerderij Flora aan de Pontweg, tussen Den Burg en De Koog, huist het, zoals de jutters zelf zeggen, “eerste, echte en grootste juttersmuseum ter wereld” het Maritiem en Juttersmuseum.

Museum Waelstee

In Museum Waelstee gevestigd in een authentieke stolpboerderij, lag in aanvang de nadruk op het bewaren van de geschiedenis van het boerenleven op Texel.

Dit zijn mogelijke uitstapjes. Ter plaatse overleggen we met elkaar wat we gaan doen.

 

Bungalowpark

10 persoons bungalow op Landal beach park. Dichtbij het park is een subtropisch zwembad. Daar gaan we zeker een dagje heen.

 

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Gratis WiFi in de bungalow.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken. 1-persoonskamer mogelijk tegen een toeslag van 120 euro.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2022 dan terug.