Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
geannuleerd

Turkije september 2021

Datum: 28 september 2021 t/m 9 oktober 2021
Aantal dagen: 12

Eftalia Village

Naar dit fantastische resort zijn we al 2 keer geweest. Glijbanen, zwembaden en heel dicht bij het strand. Ook in de stad zijn we zo met een busje. Ga jij dit jaar ook weer mee feesten in Turkije?
Dit is een heel groot vakantieparadijs waar jij heerlijk kunt genieten van de leukste shows,discoavonden.schuimparty. s en noem het allemaal maar op. De uitstapjes die we kunnen gaan doen zijn eindeloos, Wat dacht je van turkse hammam. Of een hele dag weg met een piratenboot met de leukste shows aan boord. Ook een jeepsafari mag natuurlijk niet ontbreken. De verzorging is all-inclusive.

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken. We genieten hier van het all-inclusive concept. De hele dag door dus drankjes en lekkernijen zonder extra te betalen.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2021 dan terug.

 

12/07/2021 Helaas hebben we deze vakantie wegens corona moeten annuleren. Volgende week komt er een alternatieve reis op de website.