Meer dan 400 reizigers die elk jaar genieten van een mooie vakantie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
volgeboekt

Turkije,Marmaris juni 2022

Datum: 13 juni 2022 t/m 22 juni 2022
Aantal dagen: 10

Green Nature Resort & Spa

Een vakantie in hotel Green Nature Resort & Spa in Marmaris is volop waterpret. In dit hotel in Turkije kunnen we onbeperkt van de glijbanen af totdat we trek krijgen in een ijsje. Het hotel biedt een oneindige lijst met faciliteiten en vakantieplezier. Relaxen kan ook, maar het is vooral de gezelligheid die je hier brengt.Uiteraard genieten we hier van het all-inclusive concept zoals jullie van ons gewend zijn. En ook op de kamers is er gratis WiFi. Kunnen jullie gelijk de mooie foto s van de vakantie doorsturen.

Mogelijke uitstapjes die we kunnen gaan doen

Boottocht
Jeepsafari
Shoppen in het mooie centrum
Hammam

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Je verblijft in een 2-persoonskamer. Er is op de kamer gratis WiFi. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag €165,-

Vervoer

Vliegtuig
Vertrek:     Amsterdam-Schiphol
Aankomst:Dalaman

Vliegtuigtype: Boeing 767-300
Tussenlanding(en): Non-stop vlucht
Vluchttijd: 4 uur 15 min

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom.  En let op!  Deze vakantie is erg populair. Wacht dus niet te lang met boeken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De reissom staat op de derdengeldenrekening van Certo-escrow. Wanneer deze reis geen doorgang kan vinden ivm Corona staat je geld veilig. Je krijgt de betaalde reissom in 2022 dan terug.