Gelijk antwoord op je vraag via whattsapp? 06-24756216
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
uitgevoerd

Volendam Nederland 2018

Datum: 30 april 2018 t/m 4 mei 2018
Aantal dagen: 5

Volendam.  Niet voor niets bezongen als de Parel van de Zuiderzee. De plaats waar vele Nederlandse zangers zijn geboren. Hier loop je langs vele leuke winkeltjes waar ze verschillende souvenirs verkopen. We bezichtigen de mooie kerkjes die het dorp rijk zijn. Ook lopen we langs de visafslag die gebouwd is in 1934. En misschien komen we nog wel een beroemde zanger tegen. Natuurlijk maken we ook een leuke groepsfoto in klederdracht. Dit is een hele leuke vakantie waar je veel plezier zal beleven.

Uitstapjes

Volendams museum
Palingsoundmuseum (100 jaar Volendammer muziekgeschiedenis)
Uniek Volendam (Zanger Jan Smit is je virtuele gastheer in Uniek Volendam, de permanente inloopdocumentaire over de cultuur van Volendam. Deze eigentijdse presentatie over het echte leven van Volendammers is in het Kras Stadion van FC Volendam)

Experience Volendam.
De allernieuwste attractie in Volendam. En wat voor één!!!
Ook het bezoeken van de Zaanse schans staat op het lijstje. De Zaanse schans is wereldberoemd om haar molens en boerderijen uit vervlogen tijden. Hier kijk je je ogen uit.

Park

We verblijven in een grote bungalow op het Marina park. Dit ligt vlak aan de Volendamse dijk.
Ontbijten doen we in de bungalows. Wanneer we op pad gaan nemen we een lunchpakket mee of kopen wat onderweg.
s Avonds eten we weer in de bungalows of halen wat lekkers

Bijzonderheden

Annuleringsverzekering is niet verplicht om af te sluiten. Reisverzekering zit inbegrepen in de reissom. Na afloop krijg je een mooi reisverslag en een foto in klederdracht.

 Vervoer

9-persoons bus. Ophalen vanaf je huis of woonvoorziening is mogelijk. Let op! De aanmeldingen voor deze vakantie zijn allemaal boven de 50 jaar oud. Natuurlijk mogen er ook jongeren mee. Dit is een rustig aan vakantie

 

2017005

Bij gebruik van deze website gaat u accoord met onze voorwaarden Privacybeleid and Voorwaarden en condities